image description

AEROBIC

 

UURROOSTER 

dinsdag: 20u tot 21u15 Jazz-dance dames

woensdag: 20u30 tot 1u30 BBB

donderdag: 19u tot 20u BBB

 

Benen Billen Buik
De ideale lis voor wie denkt dat dansen te hoog gegrepen is en stepaërobic te hectisch. Voor hen zijn deze lessen een schitterend alternatief. De nadruk wordt gelegd op figuurverbetering, spierversterking, lenigheid en verbetering van de houding. Alle oefeningen wordenop muziek uitgevoerd en eindigen met een ontspannende relaxatie.
woensdag van 20u30 to 21u30 en op donderdag van 20u15 tot 21u15.

Jazz Dance
Deze les is er voor iedereen die graag danst.
Jazz-dance is een eigentijdse dansvorm die haar oorsprong kent na WO II wanneer in Amerika de traditionele Afrikaanse en Carraïbische dans zich gaan vermengen met nieuwe en oude Europese dansvormen. Jazz-dans wordt de belangrijkste dansstijl voor de grote commerciële en populaire theaterproducties zoals musicals, revues, films, tv shows, videoclips …
We starten met een dansante opwarming waarin aandacht wordt besteed aan techniek, kracht, coördinatie , dynamiek en houding. Op de grond doen we specifieke oefeningen voor krachtvergroting en stretchoefeningen voor de lenigheid.
Tot slot werken we aan danscombinaties waarin we ons vooral richten op het lekker dansen. Dit alles gebeurt op gekende hedendaagse muziek.
maandag van 20u15 tot 21u30